מתכון לפסטה אדומה וטעימה מתכון קליל שיגרום לכם לעוף.
מצרכים להכנה (3 מנות):
250 גרם פסטה
רבע כוס שמן זית
כפית שום כתוש
תיבול הרוטב: כפית פפריקה מתוקה
כפית בזיליקום מיובש
חצי כפית אבקת מרק
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור.

אופן הכנה:
-מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גב האריזה ומסננים.
-מחממים מחבת גדולה ורחבה על אש נמוכה. מוסיפים את רבע כוס השמן זית,
כפית שום כתוש, פפריקה, בזיליקום, אבקת מרק, מלח ופלפל שחור.
מערבבים כדקה לאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת.
מערבבים טוב במשך כ-2 דקות עד שכל הפסטה מתכסה בתיבול באופן אחיד עם הרוטב.
*אם רוצים כמות גדולה יותר אפשר לבשל 500 גרם פסטה ולבשל במחבת גדולה יותר עם כמות כפולה
מומלץ להגיש חם והכי חשוב עם הרבה אהבה
מעוניינים להוסיף לארוחה מנה עיקרית קבלו מתכון להמבורגר טבעוני טעים ברמות.