רעבים ולא בא לכם לעבוד קשה? קבלו מתכון למנה חמה וטעימה של פתיתים, ללא צורך בהכנה מרובה 10 דקות והפתיתים מוכנים.
מצרכים (כ-4 מנות):
2 כוסות פתיתים
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2.5 כוסות מים רותחים
תבלינים:
1 כפית שטוחה פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מתוקה,
1 כפית מלאה מלח,
1/4 כפית פלפל שחור

אופן הכנה:
-מחממים סיר (מומלץ סיר עם ציפוי שאינו נדבק) עם 4 כפיות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים שום ומערבבים למשך דקה.
-מוסיפים את הפתיתים ומערבבים על אש בינונית כ-2 דקות, עד שהפתיתים מזהיבים מעט.
-מתבלים בפפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 7 דקות.
וכל מה שנשאר זה לאחל בתיאבון.
מעוניינים לגוון קבלו מתכון למקרוני ברוטב טעים ברמות.